Ons ruim assortiment

Met trots ontvangen we u in onze toonzaal waar u een uitgebreid assortiment van natuursteen en keramische tegels vindt, naast een scala aan onderhoudsproducten. Wij staan klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze voor uw project, ongeacht uw budget. Kom langs en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van ons aanbod!

Natuursteen

Natuursteen is een tijdloze keuze voor interieurinrichting, geschikt voor elke ruimte in huis. In leefruimten creëert natuursteen een warme, elegante uitstraling, terwijl het in gangen en op trappen zorgt voor een duurzame, stijlvolle look. In badkamers biedt natuursteen een uniek gevoel van luxe en ontspanning. Als wandoplossing voegt het karakter en diepte toe aan uw ruimtes. Bovendien kunnen natuurstenen accentelementen een verfijnde en persoonlijke ‘touch’ geven aan uw interieur. De veelzijdigheid, duurzaamheid en natuurlijke schoonheid van natuursteen maken het een uitstekende keuze voor een harmonieuze en stijlvolle inrichting.

Natuursteen
Keramische tegels

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een uitstekende keuze voor zowel vloeren in de verschillende ruimtes van uw huis als wandtegels voor douche. Of het nu gaat om de leefruimte, gang, trappen, badkamers, keramische tegels bieden een combinatie van duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische flexibiliteit. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, van klassiek tot modern, in zeer veel formaten (tot 160 x 320) en kunnen elk interieur verrijken met hun tijdloze schoonheid. Ideaal voor het creëren van een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes, bieden keramische tegels een praktische en stijlvolle oplossing voor elke woning.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Terrastegels/opritten

Natuursteen en keramische tegels zijn de perfecte keuze voor terrassen die een naadloze overgang willen creëren tussen binnen- en buitenruimtes. Deze materialen bieden niet alleen duurzaamheid en weerbestendigheid voor buitengebruik, hun esthetische veelzijdigheid zorgt er ook voor dat ze harmonieus aansluiten bij het interieur van uw woning. Door het gebruik van natuursteen of keramische tegels voor uw terras, brengt u op elegante wijze de natuurlijke charme en rust van buiten naar binnen, waardoor uw leefruimtes een open, uitnodigend en coherent gevoel krijgen. Deze tegels zijn ideaal om een stijlvolle, functionele buitenruimte te creëren die de schoonheid van de natuur weerspiegelt en integreert in uw dagelijkse leefomgeving.

Terrastegels
Parketvloeren

Parketvloeren

Parket, zowel in authentiek hout als in keramische tegelvorm, is een tijdloze keuze voor interieurinrichting. Houten parket brengt warmte en een natuurlijke uitstraling in elke ruimte, terwijl keramische parkettegels de schoonheid van hout combineren met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramiek. Deze opties bieden een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen waardoor ze geschikt zijn voor elke stijl, van klassiek tot modern. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige woonkamer, een elegante eetkamer of een uitnodigende hal, parket voegt een unieke charme en karakter toe aan uw woning. Met parket kiest u voor een sfeervolle en stijlvolle basis die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Vinyltegels

Parket, zowel in authentiek hout als in keramische tegelvorm, is een tijdloze keuze voor interieurinrichting. Houten parket geeft warmte en een natuurlijke uitstraling aan elke ruimte, terwijl keramische parkettegels de schoonheid van hout combineren met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramiek. Deze opties bieden een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor elke stijl, van klassiek tot modern. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige woonkamer, een elegante eetkamer of een uitnodigende hal, parket voegt een unieke charme en karakter toe aan uw woning. Met parket kiest u voor een sfeervolle en stijlvolle basis die moeiteloos de tand des tijds doorstaat.

Vinyltegels
Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten voor alle soorten vloeren en oppervlakken waaronder natuursteen, keramische tegels, vinylvloeren en terrassen. Onze producten met in het bijzonder het gerenommeerde merk BERDY, staan bekend om hun effectiviteit en kwaliteit. Of u nu uw natuursteen wilt laten glanzen, de levendigheid van uw keramische tegels wilt behouden, de duurzaamheid van uw vinylvloeren wilt verlengen of uw terras in optimale staat wil houden, wij hebben het juiste onderhoudsproduct voor elke behoefte. Ontdek ons assortiment en kies voor gespecialiseerde producten die uw vloeren en oppervlakken zowel beschermen als verfraaien.

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Al meer dan 25 jaar is Litto Floor een vaste waarde voor het plaatsen van uw vloer- en wandtegels. Of het nu keramisch of natuursteen is, mosaïc tot XXL formaten, onze eigen plaatsingsdienst staat garant voor een correcte en betaalbare plaatsing

LF Tegels