Offerte aanvragen

Offerteaanvraag: Uw Unieke Project Begint Hier

Bij LF tegels zijn we toegewijd aan het creëren van unieke, op maat gemaakte projecten die perfect aansluiten bij de individuele wensen van elke klant. We begrijpen dat elk project uniek is en een persoonlijke benadering vereist.

Bezoek Onze Toonzaal: De Eerste Stap naar Uw Droomproject

Om ervoor te zorgen dat we volledig voldoen aan uw specifieke behoeften en verwachtingen, nodigen we u uit voor een essentieel bezoek aan onze toonzaal. Wij geloven dat een persoonlijke ontmoeting de basis vormt voor het realiseren van een project dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Waarom een Bezoek aan de Toonzaal?

  • Ontdek de Mogelijkheden: Bekijk ons uitgebreide assortiment van materialen en stijlen.
  • Persoonlijke Bespreking: Deel uw ideeën en wensen direct met ons.
  • Nauwkeurige Afstemming: Krijg een offerte die precies past bij de unieke kenmerken van uw project.

Hoe Vraagt U Een Offerte Aan?

  1. Plan Uw Bezoek : Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze toonzaal.
  1. Ontmoet Onze Experts: Tijdens uw bezoek zullen onze specialisten uitgebreid met u overleggen om een diepgaand inzicht in uw project te verkrijgen.
  1. Ontvang Uw Op Maat Gemaakte Offerte: Na uw bezoek zullen we een gedetailleerde offerte opstellen die volledig aansluit bij uw besproken wensen en eisen.

We zijn er trots op dat we op deze manier werken omdat het ons in staat stelt om nauwkeurige, gepersonaliseerde offertes te bieden die de basis vormen voor prachtige, op maat gemaakte projecten.
Uw Droomproject Wacht op U! Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoek aan onze toonzaal te plannen en de eerste stap te zetten naar het realiseren van uw unieke en schitterende project.

Bent u op zoek naar keramische tegels in Asse?

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Al meer dan 25 jaar is Litto Floor een vaste waarde voor het plaatsen van uw vloer- en wandtegels. Of het nu keramisch of natuursteen is, mosaïc tot XXL formaten, onze eigen plaatsingsdienst staat garant voor een correcte en betaalbare plaatsing

LF Tegels