Maatwerk

LF tegels onderscheidt zich als uw ideale partner voor perfect maatwerk in natuursteen en keramische tegels. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van unieke projecten voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om elegante werkbladen, stijlvolle keukens, sfeervolle wanden, op maat gemaakte meubels of imposante trappen, ons team van deskundigen staat klaar om uw visie tot leven te brengen.
Ons assortiment natuursteen en keramische tegels is zorgvuldig geselecteerd om kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek te garanderen. Met een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen kunnen wij aan de meest uiteenlopende stijlvoorkeuren voldoen. Van het klassieke charisma van marmer tot de moderne elegantie van keramiek, wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij uw interieurontwerp.
Bij LF tegels begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we persoonlijke aandacht en advies om te zorgen dat elk detail van uw project met precisie wordt uitgevoerd. Onze experts begeleiden u bij elke stap, van ontwerp tot installatie, om te zorgen dat uw ruimte wordt getransformeerd in een plaats van schoonheid en functionaliteit.
Kies voor LF tegels en ervaar de combinatie van vakmanschap, kwaliteit en esthetiek voor uw natuursteen en keramische maatprojecten. Wij staan klaar om uw ruimte te transformeren met onze op maat gemaakte oplossingen.

Maatwerk natuursteen

Maatwerk in natuursteen biedt talrijke voordelen waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse toepassingen in huis en daarbuiten. Eén van de belangrijkste voordelen is de unieke uitstraling: elke natuursteen is uniek, met eigen kleuren en patronen, wat zorgt voor een exclusief en persoonlijk karakter in uw ruimte. Bovendien garandeert duurzaamheid dat uw investering lang meegaat; natuursteen is slijtvast en bestand tegen dagelijks gebruik. De veelzijdigheid van natuursteen is ook een belangrijk voordeel aangezien het past in zowel traditionele als moderne interieurs en kan worden gebruikt voor vloeren, werkbladen, wandbekleding en meer. Daarnaast zorgt maatwerk ervoor dat de steen precies volgens uw specificaties en ruimtevereisten wordt gevormd, wat resulteert in een perfecte pasvorm en afwerking. Ten slotte draagt natuursteen bij tot een verhoogde waarde van uw eigendom door zijn tijdloze schoonheid en luxueuze uitstraling. Kortom, maatwerk in natuursteen combineert esthetiek, functionaliteit en waarde waardoor het een superieure keuze is voor een reeks van designprojecten.

Maatwerk natuursteen
Keramische tegels

Maatwerk keramische tegels/wanden

Maatwerk in keramische tegels biedt opmerkelijke voordelen vooral voor diegenen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde en functionele aanpak van hun interieurdesign. Eén van de grootste voordelen is de enorme ontwerpflexibiliteit: keramische tegels zijn beschikbaar in een uitgebreid scala van kleuren, patronen en maten waardoor ze uitermate geschikt zijn voor maatwerk. Dit stelt u in staat om een unieke uitstraling te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl en interieur. Duurzaamheid is een ander sleutelvoordeel; keramische tegels zijn bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, wat ze ideaal maakt voor zowel drukbezochte huishoudelijke als commerciële ruimtes. Daarnaast biedt maatwerk in keramische tegels precisie en perfectie in afmetingen en afwerking, wat cruciaal is voor een naadloze en professionele installatie, vooral in complexe ruimtes zoals badkamers of keukens. Bovendien zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijk, wat het schoonmaken en onderhouden van uw ruimtes eenvoudiger maakt. Tot slot draagt het gebruik van keramische tegels bij tot de esthetische waarde en functionaliteit van een ruimte, wat zowel het comfort als de algehele uitstraling van uw huis of kantoor verbetert.
Kortom, maatwerk in keramische tegels biedt een combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse interieurprojecten.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Maatwerk meubels

Maatwerk voor meubels biedt aanzienlijke voordelen die een grote impact hebben op zowel de functionaliteit als de esthetiek van uw ruimte. Een primair voordeel is de perfecte pasvorm, waardoor meubels naadloos aansluiten op de specifieke afmetingen en vorm van uw kamer. Dit is ideaal voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen of hoeken. Maatwerk zorgt ook voor een gepersonaliseerde stijl, waarbij u volledige controle heeft over het ontwerp, de materialen en de afwerking, zodat de meubels perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en interieurthema. Verder biedt het de mogelijkheid tot optimaal ruimtegebruik omdat meubels specifiek ontworpen kunnen worden om opslag en functionaliteit te maximaliseren in elke beschikbare ruimte. Kwaliteit en vakmanschap zijn eveneens belangrijke voordelen; maatwerkmeubels worden vaak met meer aandacht en precisie gemaakt dan massaproducten, wat resulteert in een hogere duurzaamheid en een langere levensduur. Tot slot draagt maatwerk bij tot de waardeverhoging van uw woning, aangezien unieke, goed ontworpen meubels de algehele uitstraling en luxe van een ruimte versterken. In het kort, maatwerkmeubels combineren functionaliteit, stijl en kwaliteit, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elk interieur.

Keuken tegels
Maatwerk trappen

Maatwerk trappen

Maatwerk voor trappen in natuursteen biedt unieke voordelen, vooral als het gaat om het toevoegen van een exclusief en elegant element aan uw ruimte. Het unieke karakter van elke natuursteen zorgt ervoor dat geen twee trappen dezelfde zijn, wat een gevoel van luxe en individualiteit aan uw interieur toevoegt. Deze trappen worden een centraal kunstwerk in uw huis of gebouw, dankzij de natuurlijke variaties in kleur, adering en textuur van de steen. Een ander belangrijk voordeel is de duurzaamheid en slijtvastheid van natuursteen. Deze materialen zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan en behouden hun schoonheid en functionaliteit over lange periodes zelfs bij intensief gebruik. Daarnaast biedt maatwerk in natuursteen de mogelijkheid tot precisie in ontwerp en afwerking zodat de trap perfect past binnen de architecturale stijl en afmetingen van uw ruimte. Het maatwerk stelt u ook in staat om de trap te ontwerpen met optimale veiligheid en comfort in gedachten, rekening houdend met aspecten zoals traptreden, breedte en hoogte, en de integratie van veiligheidsvoorzieningen. Bovendien draagt een op maat gemaakte natuurstenen trap bij tot de waardeverhoging van het pand, gezien het een element van luxe en verfijning toevoegt. Samengevat : maatwerktrappen in natuursteen bieden niet alleen een uniek en esthetisch aantrekkelijk design maar ook duurzaamheid, precisie, veiligheid en een verhoogde waarde voor uw woning, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een onderscheidend en duurzaam element in hun interieur.

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Al meer dan 25 jaar is Litto Floor een vaste waarde voor het plaatsen van uw vloer- en wandtegels. Of het nu keramisch of natuursteen is, mosaïc tot XXL formaten, onze eigen plaatsingsdienst staat garant voor een correcte en betaalbare plaatsing

LF Tegels